zondag 15 april 2012

Laatste draaidag

Vrijdag 13 april, de laatste dag van Marie. We ontdekken een goed bewaard geheim : Akdamar island. Het eiland ligt op 20 minuten varen van het vasteland midden in het meer van Van. Het is een klein rotsachtig stuk land en als we met de boot eerst naar de achterzijde van het eiland varen, worden we verwelkomd door het geschreeuw van honderden meeuwen die in de rotsspleten hun nesten hebben gebouwd. De amandelbomen op het eiland staan nog niet in bloei, de knoppen staan op het punt open te barsten maar de lange winter heeft alles wat vertraagd. Als je van op het eiland naar het vasteland kijkt lijken de bergtoppen rotskoekjes bestrooid met poedersuiker.








De reden van onze reis hierheen is de prachtige Armeense kerk die hier al duizend jaar staat en wat zich daarin bevindt, maar daar wil ik niets over vertellen, daarvoor moet je de film zien.

Aan het einde van deze dag werd er veel gekust en proficiat gewenst, alle scènes zijn gedraaid, de basis is gelegd. De montage zal bepalen wat voor film we uiteindelijk te zien krijgen.
Het was een intensieve periode, een ongelooflijk mooie ervaring
















Geen opmerkingen: